Takim me Drejtorin e Muzeut Kombetar te Hungarise

Ne datën 25 mars 2022, e ngarkuara me pune a.i znj. Gentiana Mburimi, se bashku me Drejtorin e Muzeut Historik Kombëtar, Dr. Dorian Koçi, zhvilluan një takim me Zv.Drejtorin e Përgjithshëm të Muzeut Kombëtar të Hungarisë, Dr. Gábor Tomka. Gjatë takimit u diskutua mbi mundësinë e një ekspozite të përbashkët me rastin e 100 vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike midis Shqipërisë dhe Hungarisë si dhe bashkëpunimit në fushat e muzeologjisë, restaurimit dhe konservimit.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00