Njoftim!

Me 25 prill 2023, festa zyrtare e Ditës së Çlirimit të Italisë, informojmë se Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë dhe Zyra Konsullore, do të qëndrojnë mbyllur.   Shërbimi rifillon rregullisht ditën e mërkurë, më datë 26 prill 2023.

 

Njoftim!

Për nevoja të inventarit vjetor, Zyra Konsullore nuk do të mund të ofrojë shërbime lidhur me pasaportat dhe letërnjoftimet (as aplikime të reja dhe as tërheqje) më 30 dhjetor 2022.   Informojm

 

Njoftim!

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë njofton qytetarët që kanë aplikuar për pasaportë dhe letërnjoftim deri më datën 14 prill 2023, se dokumentet kanë mbërritur. Në zbatim të legjislacionit të emergjencës COVID-19, ato do të mund të tërhiqen edhe

 

Njoftim!

Me rastin e festës zyrtare të ditë së Shenjtërimit të Nënë Terezës, informojmë se Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Romë dhe Zyra Konsullore, do të qëndrojnë mbyllur të hënën, më datë 6 shtator 2021. Faleminderit

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Via Asmara nr.5 - 00199
Romë - Itali

Tel / Fax

Tel: 00 39 06/86224110
Fax: 00 39 06/86224120
Zyra Konsullore
Tel: +39 06/86224115
Nr. i emergjences:+39 344 495 1075

E-MAIL

embassy.rome@mfa.gov.al konsullore.rome@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00

Orari zyrtar për
Zyrën Konsullore
09.00 - 17.00