Çelja e ekspozitës "Zoti në Shqipëri" nga Jutta Benzenberg

Ekspozita fotografike “Zoti në Shqipëri” nga Jutta Benzenberg, është në Galerinë e Ambasadës së RSH në Hagë. Jutta Benzenberg është fotografe e mirënjohur gjermane e cila krijon dhe jeton prej vitesh në Shqipëri. Jutta sjell me fotot e saj një botë ritualesh sa intime dhe

 

Bashkëpunimi i universiteteve shqiptare me universitetet holandeze

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Hagë mikpriti delegacionin nga Universiteti i Saxionit në Deventer, Holandë, së bashku me Universitetin Europian të Tiranës, Universitetin Politeknik dhe Universitetin Aleksandër Moisiu në Durrës.   Bashkëpunimi për arsimin e lartë

 

Shfaqja e filmave të shkurtër shqiptar në ENFF

Festimet e Festës së Flamurit bashkuan Shqipërinë dhe Kosovën dhe në “Eastern Neighborhood Film Festival në Filmhuis, Hagë.   Në Albanian Speaking Gems të ENFF u shfaqën 4 filma të shkurtër nga regjisorë shqiptarë. Dokumentarë që godasin me mesazhin që përçojnë

 

Fëmijët e Diasporës lexojnë shqip

Ambasada e Shqipërisë në Hagë së bashku me Ambasadën e Kosovës dhe Dutch Albanian Foundation organizoi aktivitetin “Fëmijët e Diasporës vazhdojnë të flasin shqip”.   Fëmijët u ndanë në dy grupe, nga grupmosha 5-9 vjeç ku lexuan përralla si Maçoku me Çizme dhe gjë

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31625275289

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:30 - 16:30