Ambasadorja e Shqipërisë mban Presidencën e Grupit të Ambasadoreve Gra në Holandë (2020-2021)

Presidentja e Grupit të Ambasadoreve Gra në Holandë, Ambasadorja e Republikës së Shqipërisë znj. Adia Sakiqi ka zhvilluar një sërë takimesh gjatë vitit 2021 ndërmjet grupit të ambasadoreve gra dhe politikanëve dhe ekspertëve të ndryshem holandezë.
Grupi i Ambasadorëve Gra në Holandë është një grup aktiv prej 41 ambasadoreve gra të akredituar në Holandë dhe Belgjikë, të cilat zhvillojnë takime periodike me aktorët politikë dhe nëpunësit civilë holandezë për të diskutuar tema me interes të përbashkët.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31625275289

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:30 - 16:30