Ambasadorja e Shqipërisë ne Mbreterine e Vendeve te Uleta, Zj. Adia Sakiqi, merr pjesë në eventin qe shenon fillimin e 75 vjetorit të clirimit të Holandës

Të Premten, më 13 Shtator, Ambasadorja e Shqipërisë në Mbretërinë e Vendeve te Uleta, Shkëlqesia e Saj Znj. Sakiqi, mori pjesë në eventin që festonte fillimin e 75-vjetorit të clirimit të Holandës, në qytetin e Maastricht.
Provinca e Limburgut, së bashku me Komunën Eijsden-Margraten dhe Maastricht organizuan këtë ngjarje për të përkujtuar viktimat e luftës, si dhe për të festuar 75 vjetorin e clirimit te Luftes se Dyte Boterore.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31625275289

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:30 - 16:30