Asambleja e 19te e Shteteve Pale te Gjykates Nderkombetare Penale

Me 14-16 dhjetor 2020, Ambasada e RSH ne Hage merr pjese ne punimet e sesionit te nentembedhjete te Asamblese se Shteteve Pale te Gjykates Nderkombetare Penale (GJNP). Si shtet pale, Shqiperia i mbështet reformat e ndërmarra nga Gjykata për të rritur efikasitetin, forcuar me tej luftën ndaj krimeve ndërkombëtare dhe për të ofruar mbrojtje të plotë dhe drejtësi për viktimat.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31625275289

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:30 - 16:30