Konferenca e 25-te e Shteteve Pale te Organizatës për Ndalimin e Armëve Kimike (OPCW)

Me 30 nentor dhe 1 dhjetor, perfaqesia diplomatike e Republikes se Shqipërise ne Holande mori pjese në sesionin e 25-të të Konferencës së Shteteve Palë në Organizatën për Ndalimin e Armëve Kimike (OPCW). Gjate punimeve te Konferences, u miratua nder te tjera buxheti i organizates per vitin 2021.

 

Pavarësisht nga kufizimet e COVID-19 kete vit, Shqipëria mbetet e përkushtuar për të forcuar universalitetin e ndalimit dhe shkatërrimit të armëve kimike në botë #CSP25

Adresa

Ambasada Shqiptare
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31625275289

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:30 - 16:30