Shërbimet e Ambasadës

Të huajt që dëshirojnë të vizitojnë Shqipërinë duhet të dinë se: 

- Qytetarët nga BE kanë mundësinë të hyjnë në vend me vetëm një letërnjoftim;

- Pasaporta ose letërnjoftimi duhet të jenë të vlefshme të paktën 3 (tre) muaj nga data e hyrjes së tyre;

- Qytetarët që kanë një vizë të vlefshme Shengen me hyrje të shumëfishta, të cilat janë përdorur më parë në një nga vendet e zonës Shengen dhe / ose qytetarët që kanë leje qëndrimi të vlefshme nga një prej vendeve të zonës Shengen, mund të hyjnë në Shqipëri pa vizë.

Për më shumë informacion rreth regjimit të vizave në: http://www.punetejashtme.gov.al/files/userfiles/VISA_REGIME_FOR_FOREIGN_ ..

Shërbimet e përbashkëta konsullore:

Shtetësia

Pasaporta biometrike

 

Leje kalimi

 

Viza dhe hyrja

 

Legalizimi i dokumentave dhe Apostilla

 

Tarifa konsullore

 

Për informacion të mëtejshëm ju lutemi kontaktoni Ambasadën, Seksionin Konsullor. Për vizita, këshillohuni të organizoni një takim paraprak. 

 

Shërbimet konsullore vetëm me postë

Ne organizojmë dhe kryejmë vetëm me postë aktivitetin tonë konsullor në lëshimin e dokumenteve. Përjashtimet janë aktivitetet që kërkojnë paraqitjen personalisht.

 

Pagesat me para cash nuk pranohen

Të gjitha pagesat në lidhje me Ambasadën (p.sh tarifat për shërbimet konsullore) duhet të kryhen vetëm përmes transfertave bankare. Ne nuk mund të vazhdojmë dhe të pranojmë pagesat në para cash.

 

Adresa e kontaktit:

Hoge Niewstraat 22, 2514 EL, Hagë

Email: embalba@xs4all.nl

Tel .: + 31-70-427 2101 | Faksi: + 31-70-427 2083

 

Orari i hapjes së Seksionit Konsullor:

Të hënave, të mërkurave dhe të premteve ora 10:00 - 12:00

Ambasada, Seksioni Konsullor, është i mbyllur në fundjavë dhe festat publike.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31625275289

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:30 - 16:30