Takim dypalesh ndermjet Ministrit ne Detyre Z. Cakaj dhe Ministrit te Jashtem te Polonise, Z. Czaputowicz

Gjatë vizitës zyrtare në Varshavë ne date 9 shtator 2019, Ministri ne Detyre, Z. Gent Cakaj zhvilloi një takim dypalësh me Ministrin e Jashtëm të Polonisë, Jacek Czaputowicz.
Në takim u diskutua për domosdoshmërinë e thellimit të bashkëpunimit në fusha me interes të posaçëm në rrafshin dypalësh. Pavarësisht progresit të vazhdueshëm, ekziston ende shumë hapësirë e pashfryëzuar bashkëpunimi midis dy vendeve, sidomos në fushën e ekonomisë dhe turizimit. Përveç konfirmim te marrëdhënieve të shkëlqyera, kjo vizitë në Poloni ishte edhe përpjekje për shqyrtim të hapësirave të mëtejshme të bashkëpunimit dypalësh.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31625275289

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:30 - 16:30