Kryenegociatori për Aderimin e Shqipërisë në BE viziton Varshavën

Në datat 17-19 qershor 2021, Ministri i Shtetit, Kryenegociatori për Aderimin e Shqipërisë në BE, z. Zef Mazi zhvilloi një vizitë në Varshavë, Poloni. Ai u takua me Sekretarin e Shtetit, Zv/Minitrin e Punëve të Polonisë Szymon Szynkowski vel Sęk, Nën Kryetaren (Kryetare në detyrë) e Komisionit të Çështjeve të BE në Parlamentin e Polonisë, znj. Anita Czerwińska, dhe me Nën Kryetaren e Grupit Parlamentar Poloni-Shqipëri në Parlamentin e Polonisë, znj. Teresa Pamuła. Në takimet e zhvilluara u shpreh mbështetja e palëkundur e Polonisë në çdo fushë të integrimit për Shqipërinë. Dy vendet presin të organizojnë Edicionin e 3-të të Konferencës së Tiranës për shkëmbim eksperience në fushën e integrimit, sa më parë që ta lejojë situata pandemike.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ul. .Altowa 1, 02-386
Warszawa,Poland

Tel / Fax

Tel.: +48 22 824 14 27
Fax.:+48 22 824 14 26
Raste urgjente: +48 501194910

E-MAIL


ambasada@albania.waw.pl
embassy.warsaw@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
08:30 - 17:00
E premte
08:30 - 14:30