Ukrainë, në pikën e kontrollit në Kharkiv, ku ndahet zona e konfliktit - 21 janar 2020

Gjatë qëndrimit në Ukrainë në cilësinë e Presidentit të OSBE-së, Kryeministri Edi Rama vizitoi edhe Ukrainën Lindore, për të parë nga afër situatën e sigurisë dhe atë humanitare në zonat  e ndikuara nga konflikti dhe ndikimin praktik të Misionit Special të Monitorimit (SMM) në terren.

Kryeministri Rama zbriti në bazën “Shiroky” në Kharkiv, për të vazhduar më tej inspektimin në pikën e kontrollit “Stanica Luganska” që është edhe pika e kalimit të hyrje-daljeve dhe ndahet zona e konfliktit.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ul. .Altowa 1, 02-386
Warszawa,Poland

Tel / Fax

Tel.: +48 22 824 14 27
Fax.:+48 22 824 14 26
Raste urgjente: +48 501194910

E-MAIL


ambasada@albania.waw.pl
embassy.warsaw@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
08:30 - 17:00
E premte
08:30 - 14:30