Vizitë zyrtare në vendin tonë e delegacionit të Asamblesë Konsultative (SHURA) të Mbretërisë së Arabisë Saudite, kryesuar nga Kryetari i Asamblesë SH.T.Dr. Abdullah Al-Sheikh

Gjatë vizitës zyrtare në vendin tonë të delegacionit të Asamblesë Konsultative (SHURA) të Mbretërisë së Arabisë Saudite, kryesuar nga Kryetari i Asamblesë SH.T.Dr. Abdullah Al-Sheikh u zhvilluan takime me Presidentin e Republikës së Shqipërisë SH.T.Z. Bajram Begaj, Kryetaren e Kuven

 

Në kuadër të Diplomacisë Publike

Në kuadër të Diplomacisë Publike, kënaqësi të zhvillonim një vizitë në zyrat qendrore të gazetës ditore të njohur saudite Arab News, në Riad.

 

Përfaqësuesit e kompanive më me zë saudite vizitojnë Tiranën

Përfaqësuesit e  kompanive më me zë saudite  gjatë vizitës së tyre në Tiranë u pritën nga autoritetet më të larta shtetërore, u nënshkrua Memorandumi i Mirëkuptimit për Këshillin e Përbashkët të Biznesit ndërmjet Bashkimit të Dhomave tê Tregtisë dhe Industrisë të

 

Takim me z. Hassan Al Hawaizy, Kryetarin e Federatës së Dhomave të Mbretërisë së Arabisë Saudite

Në kuadër të diplomacisë ekonomike, Ambasadori i RSH-së në Riad z. Saimir Bala u takua me Z. Hassan Al Hawaizy, Kryetarin e Federatës së Dhomave të Mbretërisë së Arabisë Saudite, ku ndër të tjera u diskutua rreth mundësive dhe potencialeve që ofron vendi ynë në fusha të ndryshme

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Diplomatic Quarter, Al Fazari Plaza, Unit No. G16
P.O.Box 94 004, Riyadh 11693

Tel / Fax

Tel. +966 11 281 6535
Fax. +966 11 281 6536
Nr. i emergjences : 00966501422449

E-MAIL

embassy.riyadh@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00