Albania Calls 2022

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), është Agjencia kryesore qeveritare që promovon investimet nëpërmjet identifikimit të mundësive për investime. AIDA ofron shërbime dhe mbështetje, ofron informacion dhe këshillim të përditësuar, garanton asistencë në fazat procedurale dhe ligjore të konkretizimit të investimit në Shqipëri për investitorët ekzistues si dhe ato potencialë.
Kontributi i drejtpërdrejtë i AIDA-s në zhvillimin ekonomik të vendit theksohet përmes:
1-Lehtësimit dhe mbështetjes së investimeve të huaja direkte në Shqipëri
2-Rritjes dhe konkurruecës së Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme (NVM)
3-Promovimit dhe pfrimit të ndihmës për eksportet e mallrave dhe shërbimeve
Për informacion ose ndihmë të mëtejshme, lutemi të hyni në faqen e internetit si vijon:
https://aida.gov.al/sq/te-reja-publikime/publikime/1237-albania-calls-2022
 
 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Diplomatic Quarter, Al Fazari Plaza, Unit No. G16
P.O.Box 94 004, Riyadh 11693

Tel / Fax

Tel. +966 11 281 6535
Fax. +966 11 281 6536
Nr. i emergjences : 00966501422449

E-MAIL

embassy.riyadh@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00