Ambasadori i Shqipërisë i dorëzoi Letrat Kredenciale Sulltanit të Omanit

Më 15 Shkurt 2021, Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Sulltanatin e Omanit, rezident në Riad, Sami Shiba, i paraqiti Letrat Kredenciale Madhërisë së Tij, Sulltanit Haitham Bin Tariq Al Said. Në takim, pas prezantimit të Letrave, diskutuam për forcimin e marrëdhënieve midis dy vendeve, si dhe çështje të ndryshme me interes të përbashkët etj.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Diplomatic Quarter, Al Fazari Plaza, Unit No. G16
P.O.Box 94 004, Riyadh 11693

Tel / Fax

Tel. +966 11 281 6535
Fax. +966 11 281 6536
Nr. i emergjences : 00966501422449

E-MAIL

embassy.riyadh@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00