Ambasadori Shiba merr pjesë në Takimin e Zyrtarëve të Lartë të OBI-t në Xhedah

Ambasadori Sami Shiba merr pjesë në punimet e Takimit të Zyrtarëve të Lartë të OBI-t në Xhedah
 
Me datë 20-22 Janar 2019, Ambasadori i RSH-së në Mbretërinë e Arabisë Saudite, Sami Shiba mori pjesë në takimin e Zyrtarëve të Lartë të Organizatës së Bashkëpunimit Islamik, në Xhedah. Gjatë këtij takimi, u dikutuan dhe miratuan dokumentat për Sesionin e 46-të të Këshillit të Ministrave të Jashtëm të OBI-t, që do të mbahet në Abu Dhabi, më 1-2 Mars 2019. Në tërësinë e rezolutave të miratuara gjatë punimeve të takimit, pala jonë arriti të sigurojë konsensusin e nevojshëm për miratimin e rezolutës mbi Republikën e Kosovën.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Diplomatic Quarter, Al Fazari Plaza, Unit No. G16
P.O.Box 94 004, Riyadh 11693

Tel / Fax

Tel. +966 11 281 6535
Fax. +966 11 281 6536
Nr. i emergjences : 00966501422449

E-MAIL

embassy.riyadh@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00