Ambasadori Shiba takon Princ Alwaleed

Më 21 prill 2015, Ambasadori Sami Shiba u prit në takim nga Princ Alwalind bin Talal bin Abdulaziz Al Saud, drejtues i “Kingdom Holding Company”, si dhe President i “Alwaleed Fondation”; investitori kryesor në Mbretërinë e Arabisë Saudite dhe në rajon, ndërsa “Kingdom Holding Company”, një nga kompanitë më të suksesshme në botë përsa i përket investimeve të shumëllojshme brenda dhe jashtë Arabisë Saudite.

Në takim, Princ Alwaleed shprehu interesin dhe gatishmërinë për të bërë një vizitë në vendin tonë, për të parë nga afër mundësitë për investime dhe, në cilësinë e Presidentit të “Alwaleed Fandation”, edhe të financimit të ndonjë spitali apo shkollash.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Diplomatic Quarter, Al Fazari Plaza, Unit No. G16
P.O.Box 94 004, Riyadh 11693

Tel / Fax

Tel. +966 11 281 6535
Fax. +966 11 281 6536
Nr. i emergjences : 00966501422449

E-MAIL

embassy.riyadh@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00