Ambasadori Shqipërisë takon MPJ të Bahreinit

Ambasadori i Republikës së Shqipërisë, Sami Shiba, u takua me Ministrin e Punëve të Jashtme të Mbretërisë së Bahreinit, Sheikh Khalid bin Ahmed bin Mohamed Al Khalifa

Më 1 mars 2016, Ambasadori i Republikës së Shqipërisë, Sami Shiba, me rastin e prezantimit të kopjes së Kredencialeve, si Ambasador jo-resident i Republikës së Shqipërisë në Mbretërinë e Bahreinit, zhvilloi një takim miqësor me Ministrin e Punëve të Jashtme të Mbretërisë së Bahreinit, Shekh Khalid bin Ahmed bin Mohamed Al Khalifa. Bashkërisht diskutuan lidhur me ecurinë e marrëdhënieve dypalëshe, si dhe shprehën vullnetin e të dy qeverive për të nxitur bashkëpunimin në të gjitha fushat, me theks të veçantë bashkëpunimin ekonomik, promovimin e dialogut politik, shkëmbimin e vizitave të nivelit të lartë, nënshkrimin e marrëveshjeve të bashkëpunimit etj

Adresa

Ambasada Shqiptare
Diplomatic Quarter, Al Fazari Plaza, Unit No. G16
P.O.Box 94 004, Riyadh 11693

Tel / Fax

Tel. +966 11 281 6535
Fax. +966 11 281 6536
Nr. i emergjences : 00966501422449

E-MAIL

embassy.riyadh@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00