Ftohen turistët Sauditë në Shqipëri

Ambasadori Shiba: Fton turistët Saudite që të kalojnë pushimet në Shqipëri

“Mjedisi i virgjër natyror dhe klima mjaft e këndshme mesdhetare janë disa nga karakteristikat që e rëndisin Shqipërinë në krye të destinacioneve turistike për vitin 2016”.

Sami Shiba, Ambasador i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Republikës së Shqipërisë në Arabinë Saudite, në një intervistë për “Arab News”, shpjegon se përse vendi i tij duhet të kryesojnë listën e vendeve më të vizituara për pushimet e këtij viti dhe të fton turistët Sauditë që të marrin Shqipërinë në konsideratë, si një nga opsionet më të mira, në planet e tyre për pushimet, si dhe thekson se Shqipëria aplikon udhëtimin pa viza gjatë periudhës së verës, respektivisht, nga 15 Maj 2016 deri më 1 Nëntor 2016, qytetarët sauditë mund të udhëtojnë në Shqipëri pa vizë, pra, pa pasur nevojë për të marrë një vizë në Ambasadën e Shqipërisë. Udhëtimi mund të bëhet me një pasaportë të vlefshme……

http://www.arabnews.com/news/calling-all-saudi-tourists-albania

Adresa

Ambasada Shqiptare
Diplomatic Quarter, Al Fazari Plaza, Unit No. G16
P.O.Box 94 004, Riyadh 11693

Tel / Fax

Tel. +966 11 281 6535
Fax. +966 11 281 6536
Nr. i emergjences : 00966501422449

E-MAIL

embassy.riyadh@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00