LTM Princ Sultan bin Salman viziton Shqipërinë

Lartësia e Tij Mbretërore, Princ Sultan bin Salman mbërrrin për një vizitë zyrtare në Shqipëri
 
Më 6 shtator 2016, mbërriti në Shqipëri, për një vizitë zyrtare treditore, Lartësia e Tij Mbretërore,Princ Sultan bin Salman bin Abdulaziz Al-Saud, President i Komisionit për Turizmin dhe Trashgiminë Kombëtare në Mbretërinë e Arabisë Saudite. Vizita është me ftesë të Kryetarit të Bashkisë së Tiranës. Do të jetë i pranishëm dhe Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Mbretërinë e Arabisë Saudite, Sami Shiba.
 
Delegacioni i lartë saudit, i kryesuar nga Lartësia e Tij Mbretërore,Princ Sultan bin Salman, do të takohet me autoritetet më të larta, respektivisht me Presidentin, Kryeministrin, Kryetarin e Parlamentit, me ministrin e Ekonomisë dhe Turzmit, Ministrin e Kulturës,Kryetarin e Bashkisë së Tiranës etj., si dhe do të ketë vizita në disa muzeume, monumente kulture dhe vende turistike në Shqipëri.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Diplomatic Quarter, Al Fazari Plaza, Unit No. G16
P.O.Box 94 004, Riyadh 11693

Tel / Fax

Tel. +966 11 281 6535
Fax. +966 11 281 6536
Nr. i emergjences : 00966501422449

E-MAIL

embassy.riyadh@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00