Ngjyrat e Shqipërisë

#ColoursofAlbania
Ngjyrat e Shqipërisë
Fushatë dhe konkurs fotografik
në mediat sociale për promovimin e Shqipërisë
(Instagram, Facebook, Twitter, Web).
 
Projekti i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Shqipërisë, mbështetur nga Ambasada Norvegjeze në Kosovë, implementuar nga British Council dhe synon eksplorimin “Shqipëria është e bukur”, nëpërmjet grumbullimit të fotove kreative nga përdoruesit e instagramit dhe mediave të tjera sociale.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Diplomatic Quarter, Al Fazari Plaza, Unit No. G16
P.O.Box 94 004, Riyadh 11693

Tel / Fax

Tel. +966 11 281 6535
Fax. +966 11 281 6536
Nr. i emergjences : 00966501422449

E-MAIL

embassy.riyadh@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00