Sesioni i dytë i Komisionit të Përbashkët

Më 28 Nëntor 2016, Zëvendësministri i Jashtëm i Republikës së Shqipërisë, Dr. Halil Hyseni dhe Zëvendësministri i Bujqësisë i Mbretërisë së Arabisë Saudite, Dr. Emad Aldaiji, nënshkruan Minutat e Sesionit të Dytë të Komisionit të Përbashkët Arabi Saudite-Shqipëri.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Diplomatic Quarter, Al Fazari Plaza, Unit No. G16
P.O.Box 94 004, Riyadh 11693

Tel / Fax

Tel. +966 11 281 6535
Fax. +966 11 281 6536
Nr. i emergjences : 00966501422449

E-MAIL

embassy.riyadh@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00