Shqipëria aplikon udhëtim pa viza gjatë periudhëes së verës

Shqipëria aplikon udhëtimin pa viza gjatë periudhës së verës

Shqipëria aplikon udhëtimin pa viza gjatë periudhës së verës, pra nga 15 Maj 2016 deri më 1 Nëntor 2016, shtetasit e Arabisë Saudite, Omanit, Katarit, Gjeorgjisë, Rusisë dhe Bjellorusisë, udhëtojnë pa vizë për në Shqipëri, pra, pa patur nevojë për të marrë një vizë në Ambasadën e Shqipërisë. Udhëtimi mund të bëhet me një pasaportë të vlefshme.

http://www.arabnews.com/news/calling-all-saudi-tourists-albania

Adresa

Ambasada Shqiptare
Diplomatic Quarter, Al Fazari Plaza, Unit No. G16
P.O.Box 94 004, Riyadh 11693

Tel / Fax

Tel. +966 11 281 6535
Fax. +966 11 281 6536
Nr. i emergjences : 00966501422449

E-MAIL

embassy.riyadh@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00