Takim me Presidentin e Këshillit të Dhomave Saudite të Tregtisë dhe Industrisë

Më 3 Nëntor 2020, Ambasadori Sami Shiba zhvilloi një takim me Z. Ajlan Al-Ajlan, President i Këshillit të Dhomave Saudite të Tregtisë dhe Industrisë dhe, njëherësh President i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë të Riadit, si dhe President e "Ajlan and Brothers Co." 
Diskutuan mbi forcimin e bashkëpunimit ekonomik, veçanërisht për të rritur praninë e investitorëve sauditë në Shqipëri, për të organizuar vizitat e delegacioneve të biznesit, për të rritur shkëmbimet tregtare, si dhe për të krijuar Këshillin e Biznesit Saudite-Shqiptar.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Diplomatic Quarter, Al Fazari Plaza, Unit No. G16
P.O.Box 94 004, Riyadh 11693

Tel / Fax

Tel. +966 11 281 6535
Fax. +966 11 281 6536
Nr. i emergjences : 00966501422449

E-MAIL

embassy.riyadh@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00