Zv.Ministri Hyseni takim me Këshillin e Dhomave të Tregtisë

Më 29 Nëntor 2016, takim dhe një prezantim për resurset ekonomike të Shqipërisë i Zëvendësministrit të Punëve të Jashtme, Dr. Halil Hyseni, me praninë e Ambasadorit Sami Shiba dhe të gjithë delegacionit shqiptar, me Sekretarin e Përgjithshëm Dr. Saud A. Almashari dhe Bordin e Këshillitë të Dhomave të Tregtisë të Arabisë Saudite.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Diplomatic Quarter, Al Fazari Plaza, Unit No. G16
P.O.Box 94 004, Riyadh 11693

Tel / Fax

Tel. +966 11 281 6535
Fax. +966 11 281 6536
Nr. i emergjences : 00966501422449

E-MAIL

embassy.riyadh@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00