Aktivitete të Ambasadës për një vjetorin e sulmit agresiv të Rusisë në Ukrainë

Sot në një vjetorin e sulmit agresiv të Rusisë në Ukrainë, Ambasadorja Enkeleda Mërkuri  mbajti një minutë heshtje, si dhe ndezi një qiri në ambientet e Ambasadës së Ukrainës në Bratislavë , në respekt të  qytetarëve ukrainas që humbën jetën në këtë luftë të padrejtë.   Ajo mori pjesë në aktivitetet që Trupit Diplomatik i akredituar në Sllovaki, organizoi në këtë përvjetor të kësaj lufte të dhimbshme.
 
Lufta në Ukrainë dëshmon se liria e demokracia nuk janë të garantuara një herë e përgjithmonë! Shqipëria është rreshtuar në anën e duhur të historisë, në mbështetje të vlerave  e familjes euro-atlantike që i përkasim!

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ventúrska 277/16,
811 01 Bratislava

Slovak Republic

Tel / Fax

Tel: 004212 638 100 50
Emergency call:
00421 904 801 391

E-MAIL

embassy.bratislava@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00