Ambasadorja Merkuri perfaqeson Shqiperine ne Samitin e Krereve te Parlamenteve te vendeve te BE-se

Ambasadorja e Rsh-se, ne Bratislave, perfaqesoi Shqiperine ne Samitin e Krereve te Parlamentit, i cili u mblodh në Bratislavë ne datat 23-24 prill 2017. Ne kete Samit ishin te ftuar kreret e parlamenteve të 27 vendeve anetare të BE-së. Nder temat kryesore te diskutimit ishin, sfidat dhe e ardhmja e BE-se, rezultatet e presidencës sllovake dhe dimensionin e saj parlamentar, presidenca aktuale malteze, zgjedhjet presidenciale franceze, zhvillimet post Brexit, ngritjen e një Grupi të Përbashkët të Shqyrtimit të Europol-it dhe çëshjte të tjera të rëndësishme.

Rreth 300 delegatë nga të gjitha vendet e BE moren pjese në kete event ne Bratislavë. Përfaqësuesit e Parlamenteve të vendeve kandidate të BE,morren pjese gjithashtu. Shqipëria u përfaqësua ne kete aktivitet nga Ambasadorja e Rsh-së në Bratislavë, Enkeleda Mërkuri.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ventúrska 277/16,
811 01 Bratislava

Slovak Republic

Tel / Fax

Tel: 004212 638 100 50
Emergency call:
00421 904 801 391

E-MAIL

embassy.bratislava@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00