Ministri Bushati me homologun e tij Lajcak ne Davos

Në Davos, Ministri per Evropën dhe Punët e Jashtme, Ditmir Bsuhati u takua me homogun e tij sllovak Miroslav Lajçak, njëherësh edhe kryetari i Asamblesë së Përgjithshme të 72-të, të OKB-së. Bisedimet u shtruan në planin dypalësh e shumëpalësh, duke u fokusuar në sfidat e sigurisë në rajonin e Ballkanit Perëndimor dhe më gjerë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ventúrska 277/16,
811 01 Bratislava

Slovak Republic

Tel / Fax

Tel: 004212 638 100 50
Emergency call:
00421 904 801 391

E-MAIL

embassy.bratislava@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00