Përurimi i Pllakatës Përkujtimore në kujtim të Shenjtores sonë Nënë Tereza.

Sot në Katedralen e qytetit Nitra u mbajt një Meshë e Shenjtë nga Nunci Apostolik Mons. Nicola Girasoli, e më pas së bashku me Ambasadorin e RSH në Sllovaki Z. Arten Hanku dhe të pranishmit, përuruan një Pllakatë Përkujtimore në kujtim të Shenjtores sonë Nënë Tereza dhe vizitës së saj në këtë Katedrale, më 13 Maj të vitit 1990.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ventúrska 277/16,
811 01 Bratislava

Slovak Republic

Tel / Fax

Tel: 004212 638 100 50
Emergency call:
00421 904 801 391

E-MAIL

embassy.bratislava@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00