Rikujtese per shtetasit shqiptare, rezidente ne Sllovaki

Ri-Kujtese

Në kuadër të nismës së Qeverisë së Republikës së Shqipërisë për regjistrimin e të dhënave të shtetasve shqiptarë që ndodhen jashtë territorit të vendit, të gjithë shtetasit e Shqipërisë në Sllovaki janë të lutur të kontaktojnë Ambasadën e RSH-së në Bratislave në numrin e telefonit +421 2 638 100 48, ose të dërgojnë te dhënat e tyre: emrin, mbiemrin dhe numrin e telefonit në adresën elektronike embassy.bratislava@mfa.gov.al për t'u kontaktuar nga personeli i Ambasadës

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ventúrska 277/16,
811 01 Bratislava

Slovak Republic

Tel / Fax

Tel: 004212 638 100 50
Emergency call:
00421 904 801 391

E-MAIL

embassy.bratislava@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00