Takim i Ambasadorit z. Arten Hanku me Sekretarin e Shtetit të Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Evropiane, z. Marek Eštok.

15 maj 2024.

Takim i Ambasadorit z. Arten Hanku me Sekretarin e Shtetit të Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Evropiane, z. Marek Eštok. Në një klimë miqësore dhe bashkëpunuese, u diskutua mbi statusin pozitiv aktual të marrëdhënieve dypalëshe dhe çështjet me interes reciprok ndërmjet dy vendeve tona.

The meeting of the Ambassador Mr. Arten Hanku with the State Secretary of the Ministry of Foreign and European Affairs, Mr. Marek Eštok. In a friendly climate, they discussed the current positive status of bilateral relations and the issues of mutual interest between our two countries. ​​

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ventúrska 277/16,
811 01 Bratislava

Slovak Republic

Tel / Fax

Tel: 004212 638 100 50
Emergency call:
00421 904 801 391

E-MAIL

embassy.bratislava@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00