Articles

Dita Arbëreshe dhe Samiti i III i Diasporës

Albanian

Nën kujdesin e Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë, z. Edi Rama, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme ka kënaqësinë t’ju ftojë në Ditën Arbëreshe dhe Samitin e III të Diasporës, që do të zhvillohen më datat 22-23 nëntor 2023, në Tiranë.
 
Për pjesmarrjen tuaj, ju ftojmë të regjistroheni në linkun
 
https://t.ly/r6MEO
 
Shihemi në Tiranë më 22-23 nëntor

AMBASADORI I RSH NË EBA, Z. RIDI KURTEZI, DORËZON LETRAT E KREDENCËS PRANË PRESIDENTIT TË EBA, SHEIKHUT MOHAMED BIN ZAYED AL NAHYAN

Albanian

Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Emiratet e Bashkuara Arabe, Z. Ridi Kurtezi, dorëzoi Letrat e Kredencës pranë Presidentit të Emirateve të Bashkuara Arabe, Lartësisë së Tij, Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan.
 

Sherbimi Konsullor Online

Albanian

Shërbimet Konsullore Online

Kjo platformë ofron procedurat e automatizuara dhe dixhitalizimin e të gjitha shërbimeve konsullore

Qeveria e re e Republikës së Shqipërisë: www.kryeministria.al

Albanian

Qeveria e re e Republikës Shqipërisë

Shërbimet Konsullore

Albanian

Information for Foreigners   - All foreigners who have a valid multi – entry Schengen visa, type “C” or “D”, or a valid residence permit in one of the Schengen me

Zbulo Shqipërinë

Albanian

Shqipëria ka shumë bukuri natyrore e kur ta vizitoni atë, do të thoni: pse kaq shumë për ta mësuar këtë fakt.

Ambasadori

Albanian

Të dhëna të përgjithshme:

 

Data e lindjes: 12.05.1974
 

Vendi i lindjes: Tiranë - Shqipëri

 

Investoni në Shqipëri

Albanian

Shqipëria destinacioni investimeve tuaja

Shqipëria është vend me një potencial të madh ekonomik, për shkak të vendndodhjes gjeografike, demografisë dhe  pasurive të saj natyrore.

Rritja ekonomike e vendit reflekton shenja të konsolidimit fiskalduke reduktuar gradualisht defiçitin buxhetor dhe borxhin publik dhe stabilitet ekonomik.

Pages

Postal Address

Embasy of Albania
Villa No.75,Ahmed Bin Mohammed Al Suwaidi Street Mushrif Area
Abu Dhabi - United Arab Emirates

Tel / Fax

Tel: + 971 (0) 26582505
Fax: +971 (0) 56582705
Nr. i emergjences: 00971 50 980 7881

E-MAIL


embassy.UAE@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00