Articles

Sherbimi Konsullor Online

Albanian

Shërbimet Konsullore Online

Kjo platformë ofron procedurat e automatizuara dhe dixhitalizimin e të gjitha shërbimeve konsullore

Qeveria e re e Republikës së Shqipërisë: www.kryeministria.al

Albanian

Qeveria e re e Republikës Shqipërisë

Shërbimet Konsullore

Albanian

Information for Foreigners   - All foreigners who have a valid multi – entry Schengen visa, type “C” or “D”, or a valid residence permit in one of the Schengen me

Zbulo Shqipërinë

Albanian

Shqipëria ka shumë bukuri natyrore e kur ta vizitoni atë, do të thoni: pse kaq shumë për ta mësuar këtë fakt.

Ambasadori

Albanian

Të dhëna të përgjithshme:

 

Data e lindjes: 12.05.1974
 

Vendi i lindjes: Tiranë - Shqipëri

 

Investoni në Shqipëri

Albanian

Shqipëria destinacioni investimeve tuaja

Shqipëria është vend me një potencial të madh ekonomik, për shkak të vendndodhjes gjeografike, demografisë dhe  pasurive të saj natyrore.

Rritja ekonomike e vendit reflekton shenja të konsolidimit fiskalduke reduktuar gradualisht defiçitin buxhetor dhe borxhin publik dhe stabilitet ekonomik.

NJOFTIM!

Njoftim per Festimet e 100 vjetorit te Pavaresise te RSH

Albanian

Te nderuar bashkeatdhetare nga Shqiperia, Kosova,

UAQ Crown Prince receives the Albanian Ambassador

Albanian

His Highness Sheikh Rashid bin Saud bin Rashid Al Mualla, Crown Prince of Umm Al Quwain met with H.E Behar Bejko, the Albanian Ambassador during a meeting yesterday at the Emiri Court.

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Villa no. 2, W48, 10th Street, ,
(Old Karama Road in connection with Al Mawgab Str),
Al Mushrif, Abu Dhabi,
United Arab Emirates. P.O. BOX 62069

Tel / Fax

Tel: 00971-2-6582505
Fax: 00971-2-6582705
Nr. i emergjences: 00971 50 980 7881

E-MAIL


embassy.UAE@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00