Festohen 110 vjet marrëdhënie diplomatike me Bullgarinë

Festimi i një momenti të jashtëzakonshëm në historinë e marrëdhënieve dypalëshe dhe miqësore, 110 vjet marrëdhënie diplomatike dhe 30 vjet nga nënshkrimi i Traktatit të Miqësisë dhe Bashkëpunimit u bë në një atmosferë të mrekullueshme, me muzikë shqiptare dhe bullgare, me sopranon Ramona Tullumani, pianisten Ardita Bufaj dhe violinistin Lorenc Radovani, mes personaliteteve të larta, miqve dhe ambasadorëve të huaj.

Në të njëjtën kohë, Ambasada e Republikës së Bullgarisë në Tiranë përuroi ekspozitën e piktorit bullgar Vasil Stojev.

Po kështu, në Tiranë u zhvilluan konsultimet politike mes dy ministrive të Jashtme.

Edhe për shumë vite të tjera prosperiteti dhe harmonie të përbashkët!

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rruga Aksaskos, 20, kati i 4-rt
Sofje, Bullgari

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00