Kremtohet 111-vjetori i Pavarësisë

Në ditën e hapjes së Kongresit të Alfabetit dhe në 115 vjetorin e tij, Ambasada e Shqipërisë kremtoi 111-vjetorin e Pavarësisë, me pjesëmarrjen e zyrtarëve të lartë të shtetit dhe qeverisë bullgare, deputetë, ambassadorë dhe pjesëtar të trupit diplomatik në Bullgari, bashkëqytetarë dhe të ftuar të tjerë të shquar, miq të Shqipërisë.

Shqipëria dhe Bullgaria janë partnerë besnikë. Ata kanë të përbashkët jo vetëm të kaluarën, por edhe të ardhmen.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rruga Aksaskos, 20, kati i 4-rt
Sofje, Bullgari

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00