Prezantohet në Sofje përkthimi në bullgarisht i pjesës I të trilogjisë së dramaturgut dhe shkrimtarit Stefan Çapalikut "Secili çmendet simbas mënyrës së vet"

Mbushur plot salla në Universitetin e Sofjes Shën Klimenti i Ohridskit me rastin e prezantimit të përkthimit në bullgarisht të pjesës I të trilogjisë së dramaturgut dhe shkrimtarit të njohur shqiptar Stefan Çapalikut "Secili çmendet simbas mënyrës së vet". Një libër mjaft interesant për ata që duan të njohin historinë e së shkuarës së Shqipërisë, pavarësisht se është e zymtë.

Ambasada e Shqipërisë dëshiron të falënderojë Departamentin e Studimeve Ballkanike në Universitetin e Sofjes, Shtëpinë Botuese "Ergo", Shtëpinë e Letërsisë dhe Përkthimit dhe në veçanti përkthyesen, Prof. Russana Beyleri për kontributin në përhapjen e kulturës dhe letërsisë shqiptare në Bullgari.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rruga Aksaskos, 20, kati i 4-rt
Sofje, Bullgari

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00