Takim i Ambasadores Donika Hoxha me Kryetarin e Parlamentit të Republikës së Bullgarisë

Ambasadorja Donika Hoxha zhvilloi një takim me Kryetarin e Parlamentit të Republikës së Bullgarisë z. Rossen Zhelyaskov. Takimi u përqëndrua në mërrëdhëniet e mira dypalëshe midis Republikës së Shqiperisë dhe Republikës së Bullgarisë, intensifikimin e marrëdhënieve parlamentare mes dy vendeve, situatën në rajon dhe zgjerimin e BE-së me vendet e Ballkanit Perëndimor.
 
U diskutua se si të nxitet më tej dialogu politik dypalësh ndërmjet Shqipërisë dhe Bulgarisë përmes diplomacisë parlamentare, si dhe mbi rëndësinë e zgjerimitBE-së me vendet e Ballkanit Perëndimor për stabilitetin e të gjithë kontinentit.
 
Shqipëria dhe Bullgaria këtë vit festojnë 110 vjetorin e vendosjes së marrëdhënieve diplomatike.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rruga Aksaskos, 20, kati i 4-rt
Sofje, Bullgari

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00