Takim me Presidenten e Republikës së Moldavisë, Maia Sandu

Në një takim me Presidenten e Republikës së Moldavisë, Maia Sandu, Ambasadorja Donika Hoxha ndau përvojën e Shqipërisë si vend kandidat në BE.
 
Reforma në drejtësi është një prioritet për të dy vendet dhe në këtë kuadër procesi i verifikimit të gjyqtarëve dhe prokurorëve mund të shërbejë si shembull.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rruga Aksaskos, 20, kati i 4-rt
Sofje, Bullgari

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00