Tog shqiptare mbërrin në Bullgari

Në Ditën e Çlirimit të Shqipërisë, ambasadorja Donika Hoxha dhe atasheu ushtarak jorezident, Leonard Çoku pritën në Zonën e Stërvitjes së Novosellës, togën shqiptare që do të jetë pjesë e grupit luftarak shumëkombësh të NATO-s në Bullgari nën komandën italiane.

I krijuar në mars, grupi i betejës në Bullgari përbëhet nga afërsisht 1,100 trupa nga disa aleatë të NATO-s – duke përfshirë Bullgarinë, Greqinë, Italinë dhe Shtetet e Bashkuara.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rruga Aksaskos, 20, kati i 4-rt
Sofje, Bullgari

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00