Zëvendësministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme e Shqipërisë, Megi Fino takohet në Sofje me Zëvendësministrin e Punëve të Jashtme të Bullgarisë, Kostadin Kozhabashev

Zëvendësministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme e Shqipërisë, Megi Fino u takua në Sofje me Zëvendësministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Bullgarisë, Kostadin Kozhabashev dhe diskutuan për marrëdhëniet tradicionale dhe miqësore mes Shqipërisë dhe Bullgarisë, si dhe për mënyrat e reja si të rrisim bashkëpunimin në të gjitha fushat.

Në vitin 2023, Bullgaria dhe Shqipëria festojnë 110 vjet nga vendosja e marrëdhënieve diplomatike, si dhe 30 vjet nga nënshkrimi i Traktatit dypalësh të Miqësisë dhe Bashkëpunimit.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rruga Aksaskos, 20, kati i 4-rt
Sofje, Bullgari

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00