Ambasada e Shqipërisë pjesëmarrëse në Maratonën e Otavës.

Ambasadori Ermal Muça mori pjesë në Maratonën e Otavës, së bashku me Kryebashkiakun e Otavës, z. Mark Sutcliffe dhe disa kolegë nga Grupi i Vrapit të Diplomatëve.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00