Ambasadori Ermal Muça zhvillon takim kortezie me z. Mark Sutcliffe, Kryetar i Bashkisë së Otavës.

Ambasadori Muça zhvilloi një takim kortezie me z. Mark Sutcliffe, Kryetar i Bashkisë së Otavës, ku krahas të tjerash u dakordua për fuqizimin e mëtejshëm të bashkëpunimit në nivel lokal, veçanërisht ndërmjet dy kryeqyteteve tona, Otavës dhe Tiranës, që është edhe Qyteti Evropian i Sportit për vitin 2023.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00