Ambasadori Muça i ftuar në Seancën Plenare ku Presidenti i SHBA iu adresua Parlamentit të Kanadasë

Më datë 24 mars 2023, Presidenti i SHBA-së Joe Biden ka zhvilluar një vizitë historike në Kanada. Gjatë kësaj vizite, Presidenti Biden ka mbajtur dhe një fjalim në Parlamentin e Kanadasë, fjalim të cilin është ftuar ta ndjeki nga afër dhe Ambasadori I RSH-së në Kanada, Ermal Muça.  

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00