Ambasadori Muça mori pjesë në pritjen e dhënë në Ditën Ndërkombëtare të Frankofonisë

Më 22 mars 2023, Ambasadori Ermal Muça mori pjesë në pritjen e dhënë nga znj. Mélanie Joly, Ministre e Punëve të Jashtme,me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Frankofonisë. Gjatë mbrëmjes, Ambasadori Muça pati rastin të takohej dhe të zhvillonte një bashkëbisedim miqësor me Ministren Joly, me fokus në zhvillimet më të fundit në marrëdhëniet dypalëshe.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00