Ambasadori Muça ndjek fjalimin e Presidentit Zelenskyy në Parlamentin e Kanadasë

Me datë 22 shtator 2023, Ambasadori i RSH-së, Ermal Muça, ka ndjekur nga afër fjalimin e Presidentit të Ukrainës, Volodymyr Zelenskyy, në Parlamentin e Kanadasë. Së bashku me aleatët dhe partnerët, Shqipëria qëndron me vendosmëri përkrah Ukrainës dhe në mbështetje të saj.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00