CV e Ambasadorit

Z. Ermal Muça - Ambasador i RSH në Kanada 

Ambasadori Muça ka shërbyer në detyra të ndryshme si në MEPJ, ashtu edhe në Përfaqësitë Diplomatike dhe Konsullore të Republikës së Shqipërisë në botë.

Karriera e tij profesionale në Shërbimin e Jashtëm të RSH ka nisur në Drejtorinë e Marrëdhënieve Dypalëshe Rajonale (2002-2005), duke vijuar në Konsullatën e Përgjithshme në Stamboll dhe Ambasadën e RSH në Ankara (2005-2009), Konsull i Përgjithshëm i RSH në Stamboll (2009 - 2014), Përfaqësues i Përhershëm i RSH pranë Organizatës së Bashkëpunimit Ekonomik të Detit të Zi (BSEC) (2012-2014), Drejtor i Protokollit të Shtetit (2014-2016). Që prej qershorit të vitit 2016 z. Muça shërben si Ambasador i RSH në Kanada dhe Përfaqësues i Përhershëm i RSH pranë ICAO. 

Ai është i martuar dhe ka tre fëmijë. 

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00