Dita Ndërkombëtare e Gruas

Ambasadori Muça mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Albanian Canadian Excellence Society - ACEdhe Albanian Canadian Lawyers Association (ACLA) me rastin e 8 marsit, Ditës Ndërkombëtare te Gruas.
Ky event përpos për të festuar arritjet e gjithanshme të grave dhe vajzave, veçanërisht të atyre shqiptare në Kanada, shërbeu për të shprehur mirënjohjen për kontributin e tyre thelbësor për zhvillimin e shoqërisë, rolin kyç në çdo aspekt të jetës së përditshme dhe për ruajtjen e gjuhës dhe identitetit tonë kombëtar.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00