Fillon shërbimi për pajisje me pasaportë dhe kartë identiteti pranë ambasadës në Otava

Znj. Olta Xhaçka, Ministre për Evropën dhe Punët e Jashtme, ka njoftuar nisjen e shërbimit për pajisje me pasaportë dhe kartë identiteti për qytetarët shqiptarë rezidentë në Kanada. 

 

Tashmë qytetarët që jetojnë në Kanada, nuk do kenë nevojë që të udhëtojnë drejt vendeve të tjera për të marrë këto shërbime, falë punës së Shërbimit Konsullor shqiptar. 

 

Si për çdo shërbim tjetër edhe në këtë rast aplikimi realizohet përmes E-Albania. 

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00