Flamuri kombëtar ngrihet në Asamblenë Legjislative të Ontarios me rastin e 111-vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë

Me rastin e 111-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë, është zhvilluar ceremonia e ngritjes së Flamurit Kombëtar në Asamblenë Legjislative të Ontarios. Në ceremoni morën pjesë anëtarë të komunitetit, miq vendas, kolegë nga përfaqësitë e Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut, si edhe drejtuesit e organizatave të diasporës.
Gjatë kësaj ceremonie, Billy Pang, anëtar i Parlamentit të Ontarios dhe Asistent Parlamentar i Ministrit të Emigracionit dhe Multikulturalizmit përcolli përshëndetjet e Kryeministrit të Ontarios.
Ceremonia vijoi në ambientet e brendshme, ku u mbajt dhe një aktivitet kulturor me vepra të kompozitorëve shqiptarë dhe performancë të grupit të valleve shqiptare të Misionit Shqiptar Shën Nënë Tereza.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00