Kryeministri i Shqipërisë, z. Edi Rama është takuar me Kryeministrin e Kanadasë, z. Justin Trudeau

Në datë 14 shkurt 2020, Kryeministri Rama ka zhvilluar një takim me Kryeministrin Trudeau, në Mynih. Gjatë takimit, të dy Kryeministrat kanë biseduar mbi Rindërtimin dhe Konferencën e Donatorëve, si edhe marrëdhëniet dhe bashkëpunimin dypalësh ndërmjet Shqipërisë dhe Kanadasë. 

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00