Kryetari i Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj, nis vizitën zyrtarë në Kanada

Më 10-12 tetor 2024, Kryetari i Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj,  zhvilloi një vizitë zyrtarë në Kanada. Në bashkëpunim me Galerinë ʻʻAmbiguʼʼ, me prani të z. Erion Veliaj, si edhe anëtarëve të komunitetit shqiptaro-kanadez u çel në ambasadë ekspozita ʻʻDiplomart IIʼʼ me vepra të artistëve shqiptaro-kanadezë, znj. Entela Konomi, z. Kastriot Dervishi dhe z.Altin Muçiqi.
Në ekspozitë ishin të pranishëm gjithashtu edhe z. Adriatik Kryeziu, Ambasadori i Republikës së Kosovës, dhe z. Agron Buxhaku, Ambasador i Republikës së Maqedonisë së Veriut, të cilët i uruan z. Veliaj mirëseardhjen në Kanada.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00